Ana SayfaDünyadan2021 Brit Ödülleri seyircili olarak gerçekleşecek

2021 Brit Ödülleri seyircili olarak gerçekleşecek

11 Mayıs’ta Londra’nın en ünlü performans alanlarından 20 bin kişi kapasiteli O2 Arena’da gerçekleşecek olan Brit Ödül Töreni 4 bin seyirci katılımıyla gerçekleşecek.

Komedyen Jack Whitehall’ın sunacağı tören, bir çeşit pandemi dönemi deneyi olacak. Ödül töreninde maske ve mesafe kuralı olmayacak ancak katılan herkesin PCR testi yaptırması zorunlu olacak.

BBC’nin haberine göre Brit Ödül Töreni de Birleşik Krallık’ın bir süredir uyguladığı pandemi dönemi etkinlik araştırma programının bir parçası. Hükümet bu ve benzeri deneyleri ülkenin çeşitli şehirlerinde sınırlı sayıda seyircinin olduğu festival ve spor etkinliklerinde de yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İNGİLTERE’DE 2021’İN “NORMALE YAKIN” İLK FESTİVALİ

arloparks
Arlo Parks, Brit Ödül Töreni’nde sahne alacak.

Brit Ödül Töreni gibi 30 Nisan ve 1 Mayıs’ta yapılması planlanan Liverpool’da bir kulüp etkinliği ve 2 Mayıs’ta yine Liverpool’da yapılacak festival de olacak. Ayrıca 15 Mayıs’ta 12 bin kişinin katılacağı FA Cup finali de bu deneyin bir parçası.

Brit Ödül Töreni’ndeki 4 bin biletin 2 bin 500’ü Londra’da salgın döneminde aktif olarak çalışan işçilere teşekkür etmek için dağıtılacak. Geriye kalan biletler ise müzik endüstrisinde çalışanlara gidecek.

Brit Ödül Töreni’nde Dua Lipa, Headie One, Arlo Parks ve Griff sahne alacak.

2021 Brit Ödülleri adayları ise şöyle:

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR