En son COVID-19 pandemisinden biraz önce 14 Şubat 2020’de yayımladıkları The Slow Rush albümünden bu yana yeni bir albüm yayımlamayan Avustralyalı müzik grubu Tame Impala, piyasaya Deadbeat isimli albümleriyle birlikte geri dönüyor. Let It Happen, The Less I Know the Better, Borderline gibi parçalarıyla oldukça aşina olduğumuz grup, altıncı stüdyo albümleri Deadbeat‘i 17 Ekim 2025’te hayranlarıyla buluşturacak.
Yeni albümlerinden ilk tekli End Of Summer‘ı temmuz ayında yayımlayan grup, albümde yer alan diğer parçaları da sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. 3 Eylül’de yayımladıkları ikinci teklileri Loser parçasının ardından bugün müzik platformlarında albümün üçüncü teklisi Dracula‘yı da bizlerle buluşturdu.
Psikedelik rock/pop tarzında yaptıkları müzikleriyle ön plana çıkan ve 2007’den bu yana aktif olarak müzik piyasasında yer alan Tame Impala, ekimde yayımlanacak yeni albümlerinin ardından 2026 yılında çıkacağı Avrupa turnesinin tarihlerini de duyurdu. Grup, nisan ve mayıs aylarında Madrid’den Prag’a, Londra’dan Oslo’ya uzanan turne listesinde toplamda 17 ülkede 26 konser verecek.