Ana SayfarapKeşif: Rap'in genç yeteneği KÖGEF'ten "Gördüm"

Keşif: Rap’in genç yeteneği KÖGEF’ten “Gördüm”

21 yaşındaki genç rap sanatçısı KÖGEF, PDND Müzik’ten yayınladığı single’ı “Gördüm” ile radarımıza takıldı. 

İzmir’in havasından mıdır suyundan mıdır artık bilemediğimiz ama yetenekli müzisyenlerin genellikle İzmir’den çıkmasına alışkın olduğumuz aşikâr.

İzmir doğumlu genç rap sanatçısı KÖGEF de onlardan biri. Daha önce “Affet”, “Kafa Yoramam”, “Abluka”, “Dönüyo Dünyam” gibi single’larıyla antenlerimizi titreten genç rapçi, şimdi de “Gördüm” adını verdiği yeni single’ıyla selam ediyor bize.

“Gördüm”ün sözleri KÖGEF’e, müziği vedüzenlemesi de Avro’ya ait.

KÖGEF KİMDİR? 

20 Haziran 2000’de İzmir’in Konaklar ilçesinde dünyaya gelen KÖGEF, halen yaşamını İzmir’de sürdürüyor. Bir süredir ‘KÖGEF’ mahlasıyla birlikte rap müzik yapan genç sanatçı, son 1 yıldır ise, aktif bir şekilde şarkı yapıyor.

Şöyle diyor genç rapper:

“Bundan sonra yoluma müzikle devam etmek istiyorum ve sanırım bu işe aşığım. Müzik benim için çok farklı bir nokta. Hem dinlemek hem de üretmek açısından. Sanırım müzik için yaratılmışım. Bu süreçte ve sonrasında elimden geleni fazlasıyla yapmaya kararlıyım. Muğla’da aktif olarak 4 yıllık üniversite okuyorum. Şu an 2. sınıf olmakla birlikte, üniversite okurken kalan boş zamanlarımda bol bol üretmeye devam etmeyi hedefliyorum.”

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR