Ana SayfaHaberlerGoogle'dan YouTube Müzik'e geçmek için son çağrı

Google’dan YouTube Müzik’e geçmek için son çağrı

Google, Play Music kullanıcılarının müzikleri satın almalarını mümkün kılan müzik mağazasını kapattı. Şirket, Play Music kullanıcılarını satın aldıkları müzikleri de taşıyarak YouTube Music’e geçmeye davet ediyor.

Google, geçtiğimiz dönemde Play Music’in fişini çekeceğini zaten duyurmuştu ve şimdi bu konuda yeni bir gelişme daha yaşandı.

Google, an itibarıyla Google Play’deki müzik mağazasını erişime kapatmış durumda. Google, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Play Müzik kitaplığınızı dinlemeye devam etmek için kitaplığınızı music.youtube.com/transfer adresinde YouTube Music’e aktarın. Ayrıca verilerinizi Google Paket Servisi ile indirebilir veya Play Müzik hesap ayarları aracılığıyla silebilirsiniz” ifadelerini kullanıyor.

“Bu yılın sonunda Google Play Müzik uygulamasına erişiminizi kaybedeceksiniz. Yukarıdaki işlemlerden hiçbirini yapmamaya karar verirseniz aktarılmayan veya indirilmeyen tüm Play Müzik verileri belirli bir süre sonra silinecektir. Yıllar boyu Google Play Müzik’i desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Müzikte yeni adresiniz olan YouTube Music’te bu yolculuğa sizinle birlikte devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR