Ana SayfarockUfuk Beydemir'den dinleyicilerine çifte sürpriz

Ufuk Beydemir’den dinleyicilerine çifte sürpriz

Alternatif rock dünyasının sevilen isimlerinden Ufuk Beydemir, “Kendimce Biriyim”e klip çekti. Beydemir, yılbaşı için de John Lennon’ın “Happy Xmas (War is Over)”ını coverladı.

Alternatif rock dünyasının popüler müzisyenlerinden Ufuk Beydemir, yılbaşına çok az bir zaman kala iki sürprizle dinleyicilerini selamladı. Beydemir, son albümü Kristal Oda‘da yer alan “Kendimce Biriyim”i kliplendirdi. Beydemir, yeni klip hakkında şunları yazdı:

“Klip yayında! Yönetmenimiz aynı zamanda üniversite yıllarından değerli bir dostum olur. Oturup masada klibi konuşurken her şey güzeldi, sonra gece 3’te bana ‘Seni göle sokucam brom’ yazdı. Ben de ‘Tamam’ dedim sorgulamadan. Yazışmanın aralık ayında geçiyor olması dışında çok bir sorun yok. Neye tamam dediğimi göle girerken farkettim. Velhasıl güzel bir iş oldu, hasta da olmadım, bu işle bir sürü güzel insan tanıdım. Harika bir ekiple yaptık işi. Herkese iyi seyirler.”

Öte yandan, Beydemir birkaç gün önce de John Lennon’ın “Happy Xmas”ını coverladı. Video İKSV’nin YouTube kanalında yayınlandı. Sanatçı,
“Zor bir yılı geride bırakırken 2021 yılına umut ve sevgiyle giriyoruz. Yeni yılda tüm dinleyicilerimize başta sağlık olmak üzere sevgi, mutluluk, barış ve sevdikleriyle birlikte geçirecekleri harika zamanlar diliyorum. Aramızdan ayrılışının 40. yılında büyük sanatçı John Lennon’ı klasikleşmiş christmas şarkısıyla bir kez daha saygıyla anıyoruz. Happy Xmas (War is Over) benden sizelere bir yeni yıl hediyesi” dedi.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR