Ana SayfaDünyadanEvan Rachel Wood, Marilyn Manson'ı tacizle suçladı

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson’ı tacizle suçladı

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Evan Rachel Wood, Marilyn Manson’ı kendisini yıllarca istismar ettiği gerekçesiyle suçladı. Instagram hesabından bir duyuru yayınlayan Wood, “Artık susmayacağım” dedi.

Evan Rachel Wood’un Instagram hesabında yayınladığı açıklama gündeme oturdu. Wood açıklamasında “Tacizcimin adı, dünyaca Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni kandırmaya başladı ve yıllarca beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyet için manipüle edildim. Misilleme, iftira veya şantaj korkusuyla yaşamayı bıraktım. Daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve ona olanak sağlayan birçok endüstriye seslenmek için buradayım. Artık sessiz kalmayacak birçok kurbanın yanındayım.”

marilynmanson
Fotoğraf: Lindsay Elizabeth Warner/ instagram.com/marilynmanson

Marilyn Manson ise bu suçlamanın ardından Instagram hesabından şu açıklamayı yayınladı: “Açıkçası, sanatım ve hayatım uzun zamandır tartışmaları mıknatıs gibi çekiyor, ancak benimle ilgili bu son iddialar gerçeğin korkunç biçimde çarpıtması. Yakın ilişkilerim her zaman benzer düşünen insanlarla tamamen fikir birliğine dayalı olmuştur. Nasıl ve neden olursa olsun başkaları şimdi geçmişi yanlış sunmayı seçiyor, gerçek bu.”

Rolling Stone’un haberine göre; bu açıklamalardan birkaç saat sonra Marilyn Manson’ın plak şirketi Loma Vista Records, Manson’la çalışmayı bıraktıklarını açıkladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Evan Rachel Wood ve diğer kadınların Marilyn Manson’u tacizci olarak adlandırdığı bugünkü rahatsız edici iddiaları ışığında, Loma Vista mevcut albümünün tanıtımını derhal sona erdirecek. Bu gelişmeler nedeniyle, Marilyn Manson ile gelecekteki projelerde çalışmamaya da karar verdik. “

Wood’un gönderisinin ardından birçok kadın da benzer şekilde Manson’ın kendilerini taciz ettiği ve şiddet gördüklerini söyledi.

Evan Rachel Wood, bir dönem Marilyn Manson’la nişanlanmıştı.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR