Ana SayfaDünyadanHalsey: "Instagram filtreleri endüstrisinden yoruldum"

Halsey: “Instagram filtreleri endüstrisinden yoruldum”

26 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Byrdi dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Türk sevgilisi ve hamileliği ile gündeme gelen sanatçı, aile ve güzellik normları üzerine konuştu.

Halsey, Byrdi dergisine verdiği röportajda aile olmak, güzellik normları ve yeni makyaj markası hakkında konuştu.

“30 kriterine yaklaşırken, neyi başarmak istiyorum diye sordum kendime. Bir aile kurmak isteiyor muyum? İnsanlar benim için ‘Kariyeri çok önemsiyor, yalnız ölecek’ dediler. Evlenmeye veya bir aile kurmaya karar verdiğinizde de ‘Sadece kariyerine odaklanmış olsaydı gerçekten bir şey olabilirdi’ derler. Herkesin, belirli bir yaşa geldiğinde ne yaptığınız hakkında belirli bir fikri vardır. Ve şimdi de yılların senden aldıklarının ek bir baskısı var, değil mi? Kazanamayacaksan, istediğin her şeyi yapabilirsin.”

Yeni makyaj markası About-Face hakkında da şunları söylüyor:

“Bu Instagram filtreleri endüstrisinden yoruldum. Kendinize sürekli değiştirilmiş bir mercekten bakmak ve yüzünüzün gerçekte nasıl göründüğünden dolayı hayal kırıklığına uğramak beyninize zarar veriyor. Bunun nasıl bir his olduğunu biliyorum çünkü dışarı çıkardım ve paparazziler fotoğrafımı çekerdi. Açıyı kontrol edemiyorum. Işığı kontrol edemiyorum. İyi tarafım mı yoksa kötü tarafım mı kontrol edemiyorum. Bunu değiştiremiyorum. Yüzümle barışmalıyım.” Halsey kendine en güvendiği zamanın “kel kafalı” olduğu zaman olduğunu da söylüyor.

Son EP’si Manic… Or Are You Normal‘ı geçtiğimiz yıl sonunda yayınlayan Halsey, Türkiye’ye geldiği haberiyle çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcının daha sonra, New York’ta yaşayan senarist Alev Aydın’la birlikte olduğu ve bir çiftin bir bebek bekledikleri öğrenilmişti.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR