Ana SayfarapDianz ve Keişan "Kasılma" için güçlerini birleştirdi

Dianz ve Keişan “Kasılma” için güçlerini birleştirdi

Dianz ve Keişan “Bu şarkı tüm kasılan dostlara gelsin” dedikleri yeni single’ları “Kasılma”yı Sony Müzik Türkiye etiketiyle yayınladı.

Dianz, yakın zamanda yayınlayacağı albümü Babba için Keişan’la işbirliği yaptı. “Taa Dominiklere gitmene gerek yok, Zaten Türkiye Survivor” dedikleri “Kasılma” yayınlandı.

Sony Music Türkiye etiketiyle bugün dinleyiciyle buluşan; sözü ve müziği Dianz ile Keişan imzası taşıyan Kasılma’nın düzenlemesinde ise Berkay Duman yer alıyor.

KLİBİN YÖNETMENLİĞİNİ MERT AKAY ÜSTLENDİ

Dianz, “Berkay Duman ile Babba albümü için stüdyoya girdiğimizde bir şarkı çıkarttım ve Keişan tam da bu şarkı için aradığım isimdi. Zaten tanıştığımız günden bu yana sadece müzik paylaşımımız çoğalmadı, arkadaşlığımız da gelişti. Keişan demo’yu dinledikten sonra da hemen çalışmaya başladık” diyor.

Mert Akay yönetmenliğinde çekilen klip için de aslında normal ortamlarından çok da uzak olmayan bir dünyayı yansıtmak, o enerjiyi paylaşmak istediklerini söylüyor Dianz: “Bu klipte bizim için önemli olan aslında içimizdeki enerjiyi izleyiciye aktarmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Bu şarkı, tüm kasılan dostlara gelsin.”

keişan

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR