Ana SayfaDünyadanRauf ve Faik'ten "Can't Buy Me Loving / La La La" yayında

Rauf ve Faik’ten “Can’t Buy Me Loving / La La La” yayında

Azeri asıllı Rus ikiz kardeşler Rauf & Faik, yeni teklileri “Can’t Buy Me Loving / La La La”yı Türkiye’de GRGDN Müzik temsilinde yayınladı.

Ülkemizde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan henüz 22 yaşında olduklarına inanamadığımız ikili, “Can’t Buy Me Loving / La La La” ile bu yıl çıkardıkları teklilere bir üçüncüsünü ekledi. Yeni şarkıları, daha önce çok büyük başarı yakalayan ünlü Rusça hitleri “что такое любовь? (Aşk Nedir?)’in İngilizce versiyonu.

“Bu şarkıyı İngilizce’ye çevirmemizin sebebi olabildiğince çok insana ulaşmasını istememizdi” diyor Rauf & Faik. Şarkının ana teması ikili ilişkilerden, aşk ve mutluluk gibi evrensel konulardan ve bunların parayla satın alınamayacağı fikrinden oluşuyor.

ÖZETLE: ‘BEDENİMİ SATIN ALABİLİRSİN AMA RUHUMU ASLA’CILIK 

“Eğer bir adam, bir kadından hoşlanmıyorsa, kadın tarafından ‘satın’ alınamaz. İnsan sevgisinin satın alınamayacağı fikri dünyanın her yerinde geçerli. Aşk satılık değildir ve mutluluğa bir fiyat etiketi koyamazsınız” Kulaklarımıza oldukça aşina olan melodisine eşlik eden yeni sözleriyle “Can’t Buy Me Loving / La La La”, şimdi tüm dijital platformlarda tekrar tekrar dinlenmeyi bekliyor.

Orta ve Kuzeybatı Asya, Almanya, ABD ve Türkiye’de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Rauf & Faik, çıkardıkları son derece başarılı hitlerle her geçen gün yeteneklerini kanıtlamayı sürdürüyor ve dünya çapındaki ünlerini giderek artırıyorlar.

İkilinin en büyük çıkışlarından olan ve akıllara kazınan şarkılarının en iyi örneklerinden “детство” (Detstvo)”, Türk şarkıcı Feride Hilal Akın tarafından “Yok Yok” şarkısıyla Türkçe’ye uyarlanarak ülkemizde çok büyük bir başarı elde etmiş, müzik listelerinin ilk sıralarında yer almıştı.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR