Ana SayfaakustikVera'nın "Davetsiz"i akustik versiyonuyla yayında

Vera’nın “Davetsiz”i akustik versiyonuyla yayında

Vera, 2019 yılının aralık ayında yayınladığı “Davetsiz” şarkısının akustik versiyonunu yayınladı.

Vokal, gitar ve synth’te Arel Koray Nalbant, davulda Canberk Karademir, bas gitarda Dünyacan Yılmaz ve elektrik gitarda Mustafa Şarbak’tan oluşan Vera, son single’ları “Davetsiz”i geçtiğimiz yılın aralık ayında yayınlamıştı.

Vera; geçtiğimiz iki yıla bir albüm, dört de tekli sığdırmış, “Mutluluk Reklamı”, “Saklanır Nisan” ve “Sokaklar” gibi pek çok güçlü şarkıyı dinleyicisiyle buluşturmuştu.

Geçmişte kalan çocukluğu bir çocuk masalı üzerinden anlatan Vera, yeni sound’lar deneme alışkanlığını “Davetsiz“de de sürdürüyor. Dramatik gitarlar ve dans beat’lerinin bir arada başarıyla kullanıldığı parça, grubun bugüne kadar elektronik müziğe en yakın durduğu nokta olarak öne çıkıyor. Babajim İstanbul Stüdyoları ve Catchy Home Studio’da kayıtları tamamlanan teklinin prodüktörlüğünü yine grubun vokalisti ve şarkı yazarı Arel Koray Nalbant üstlendi, mastering Güven Ersoysal (Babajim İstanbul Stüdyoları) tarafından gerçekleştirildi. Tekli kapağı ve promo fotoğraflarında ise grubun eski dostu, başarılı fotoğraf sanatçısı Bahadırhan Erkoç’un imzası var.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR