Ana SayfaalternatifVicotüco'dan ilk single geldi: "Özür Dilerim"

Vicotüco’dan ilk single geldi: “Özür Dilerim”

Son yıllarda sosyal medyada yarattıkları animasyonlarla beğeni toplayan ikili sinanılmaz ve Mert Avcı, aynı isimle kurdukları müzik oluşumları vicotüco’nun ilk teklisi “özür dilerim“i kendi kolektifleri Lordlar Sofrası etiketiyle yayınladı.

Vicotüco’nun çıkış parçası olan “özür dilerim” enerjik, agresif ve melodik bir yapıya sahip. Şarkı grunge, post punk, synthwave ve Surf nitelikleri taşıyor. Ağırlıklı olarak davul ve bas gitar etrafında şekillenen şarkıya nakaratlarda melodik Surf gitarlar ve yer yer agresif,sert yer yer sakin vokaller eşlik ediyor. Özür Dilerim‘in davul kayıtları Recordium Stüdyolarında geri kalan enstrüman ve vokaller ise vicotüco’nun ev stüdyosunda kaydedildi. Mixing’de Taner Yücel, mastering’de ise Görkem Karabudak imzası var. Şarkının söz, müzik ve prodüksiyonu tamamen vicotüco tarafından yapıldı.

Özür dilerim’in kapak tasarımınında makyaj ve Fotoğraf çekimi Ecem Elitaş tarafından yapıldı. Şarkının müzik videosu için yönetmenlik koltuğunda Zafer Toker var. Video’nun kurgusu sinanılmaz tarafından yapıldı.

Vicotüco, 2019 yılında Mert Avcı ve sinanılmaz’ın hayata geçirdiği bir animasyon oluşumu olarak tanındı ve beğeni topladı. Daha önce de Hack the Fool, Mosquito ve kendi solo müzik projeleri ile bilinen ikili, vicotüco altındaki beraberliklerini bir müzik oluşumuna çevirdi ve bu oluşumun ilk ürünü “özür dilerim” yayınlandı. Belirli bir müzik türü altında etiketlenmek istemeyen vicotüco’nun müzikal karakterine ağırlıklı olarak etki eden türler arasında “grunge, punk rock, Indie, synthwave, dreampop sayılabilir.

sinanilmaz

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR