Ana SayfarapMavi ve Güneş’ten “Benim İstanbul’um Sensin”

Mavi ve Güneş’ten “Benim İstanbul’um Sensin”

Trap müziğin genç yeteneği Mavi, yeni şarkısı “Benim İstanbul’um Sensin”i Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayımladı.

Türkçe hip-hop sahnesinin başarılı kadın sanatçılarından Güneş’le bir araya gelerek kaydedilen şarkı, ikili tarafından kaleme alındı.

“Benim İstanbul’um Sensin”de Mavi ve Güneş’in yakaladığı mükemmel uyum, Aral Yici yönetmenliğinde çekilen bir video klip eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

MAVİ KİMDİR? 

16 Şubat 2004 yılında Üsküdar’da dünyaya gelen Mavi Solman, sahne adıyla “Mavi”, ülkenin en genç trap müzisyenlerinden biri.

Çok küçük yaşlarda müzikle tanışan Mavi, ilk şarkılarını 11 yaşında yazmaya başladı. Lise öğrenimi için “Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi”nin yetenek sınavına girdi ve 11. sıradan okula girmeye hak kazandı. Bir sene okula devam ettikten sonra ürettiği müzik tarzına odaklanmak üzere açık öğretim lisesine geçti, hala öğrenimine devam ediyor.

Bu süreçte abisi Defa da ona katıldı ve birlikte müzik yapmaya başladılar. Bir süre sonra “Yang” ismini verdikleri 2 kişilik ekiplerini oluşturdular. Bir süre davul öğrendi ve çaldı.

2019 yılının başlarında MOB Entertainment adlı plak şirketine dahil oldu. MOB Entertainment etiketiyle Hâla ft. Güneş ve Sobe isimli teklilerini yayınladı. M.O.B Entertainment şirketinden ayrıldıktan sonra müzik hayatına bağımsız olarak devam etti. 2020 yılının Aralık ayında ise Universal Music ile anlaşma imzaladı. 2021 yılının Haziran ayında İstediğim Değil isimli teklisini yayınladı.

Müzik hayatının dışında kaykay, bmx ve graffiti ile ilgilenen Mavi hâlâ aktif şekilde Trap & Trapsoul müzik üretimlerine devam ediyor.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR