Ana SayfaDünyadanCoachella, COVID-19 önlemlerini kaldırdı

Coachella, COVID-19 önlemlerini kaldırdı

2022 Coachella Festivali organizatörleri katılımcılardan negatif COVID-19 testi veya aşı belgesi istemeyeceğini duyurdu.

Pandemi nedeniyle iki yıl süreyle iptal edildikten sonra bu yıl geri dönen Coachella’nın Sağlık ve Güvenlik sayfasındaki kurallar, festivalde maske, test veya aşı gerekmediğini belirten şekilde güncellendi.

coachellacovid

Bu değişiklik, ABD’deki birçok büyük şehrin işletmelerden ve büyük etkinliklerden COVID-19 yönergelerini kaldırmaya başlamasıyla birlikte geldi. Festivalin gerçekleştiği Kaliforniya’da, maske zorunluluğu tamamen sona erdi.

Coachella’nın sağlık ve güvenlik yönergelerinde aynı zamanda bu protokolün “federal, eyalet veya yerel hükümet kurumları tarafından belirlenen herhangi bir zamanda değişebileceğini” belirtiyor.

Festivalin 2022 tarihleri ​​ilk açıklandığında, Coachella organizatörleri, Covid-19 testi negatif olan konukların katılabileceğini söylemiş ve zorunlu bir aşı politikasını uygulamaya koymuştu.

Bu yıl kimler sahne alacak?

15-24 Nisan tarihleri arasında iki hafta sonu düzenlenecek festivalde Harry Styles, Billie Eilish ve Kanye West baş sanatçılar olacak.

İki hafta üst üste cuma, cumartesi ve pazar günleri düzenlenecek konserlerde ayrıca Swedish House Mafia, Megan Thee Stallion, Doja Cat, Phoebe Bridgers, Big Sean, Karol G gibi pek çok isim sahne alacak.

lineupcoachealla

 

 

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR