Ana SayfaHaberlerLady Gaga'nın yeni Top Gun filmi için bestelediği 'Hold My Hand' 3...

Lady Gaga’nın yeni Top Gun filmi için bestelediği ‘Hold My Hand’ 3 Mayıs’ta yayında

Lady Gaga, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, “Top Gun: Maverick” filmi için bestelediği orijinal şarkının 3 Mayıs günü yayınlanacağını müjdeledi.

1986 yapımı “Top Gun” filminin devam hikâyesi olan “Top Gun: Maverick”, defalarca ertelenmesinin ardından nihayet 27 Mayıs’ta sinemalarda. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapacak filmde Tom Cruise‘u tekrar Pete “Maverick” Mitchell rolünde izleyeceğiz. Filmin orijinal soundtrack’i ise Lady Gaga‘dan.

Şarkının 3 Mayıs’ta yayınlayacağını müjdeleyen Lady Gaga, yıllardır üzerinde çalıştığı şarkı için şu sözleri söyledi: ““Top Gun: Maverick” için bu şarkıyı yazdığımda, filmin kalbine, kendi ruhuma ve içinde yaşadığımız dünyanın doğasına yayılan çok katmanlı yapısının farkında bile değildim. Bu şarkı, çok zor zamanlardan geçen ve halen geçmekte olan dünyamıza bir aşk mektubu.Gaga, ayrıca şarkının sözlerinden bir kısmı da hayranlarıyla paylaştı:

🎶 But if you decide to
I’ll ride in this life with you
I won’t let go till the end 🎶

İlk “Top Gun” filminin soundtrack’i olan ‘Take My Breath Away’, 1986 yılında En İyi Özgün Şarkı dalında Oscar ödülünü kucaklamıştı. Lady Gaga ise 2019 yılında aynı ödülü “A Star Is Born” (2018) filmi için seslendirdiği ‘Shallow’ ile almıştı. Gaga, ‘Hold My Hand’ ile aynı kategoride bir adaylığa daha göz kırpıyor gibi görünüyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Lady Gaga (@ladygaga)’in paylaştığı bir gönderi

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR