Ana SayfaHaberlerYerli müzik sahnesinden en taze şarkılar

Yerli müzik sahnesinden en taze şarkılar

Yerli müzik sahnesinden birçok farklı türde müzik yapan isimlerin yeni çıkan teklilerini sizler için derledik. 

Evdeki Saat’ten yeni albüm öncesi son tekli ‘Sustum’

Mayıs ayında yayınlanacak yeni albüm öncesi ‘Sarmaşık’ ve ‘Rüyadasın’ı yayınlayan Evdeki Saat, albümden önceki son teklisi ‘Sustum’u klibiyle birlikte dinleyicilerle buluşturdu. Çekimleri Berlin’de gerçekleşen klibin estetiği ve şarkının sözleri, ikili cinsiyet kimliklerinin ve kalıplarının dışında varolmanın imkanları üzerine düşünüyor. Hareketli ritimleri düşündürücü sözlerle bir araya getiren ‘Sustum’u buradan dinleyebilirsiniz.

y

Gülçin Ergül’ün yeni teklisi ‘Gökyüzü Çağırdı Aşkı’ yayında

Hepsi grubu ile beraber 17 yıl önce adım attığı müzik kariyerine, uzun yıllardır tek başına devam eden ve ‘Ara Ara’, ‘Bir Tanecik Aşkım’, ‘Ağlat Beni’, ‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ gibi birçok hit şarkıya imza atan Gülçin Ergül, ‘Gökyüzü Çağırdı Aşkı’ isimli yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Aşkını gökyüzüne uğurlayan bir sevgilinin hikâyesinin anlatıldığı şarkının klibinin yönetmen koltuğunda ise ödüllü yönetmen Ahmet Can Tekin oturuyor. Gülçin Ergül‘le önceden gerçekleştirdiğimiz röportajı buradan okuyabilirsiniz.

IMG 0248 1

Tuna Kiremitçi & Zuhal Olcay düeti ‘Aşkınla Her Şey Oldum’

Tuna Kiremitçi, milyonlarca dinleyiciye ulaşan “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albüm dizisinin üçüncüsünde, bu kez Türkiye’nin en önemli oyuncu ve yorumcularından Zuhal Olcay ile bir araya geldi. Sözü ve müziği Kiremitçi’ye ait ‘Aşkınla Her Şey Oldum’ adlı şarkı, hem tensel hem ilahi aşkı kadın ve erkeğin dilinden anlatıyor.

Zuhal Olcay, şarkı ile ilgili ‘Böyle önemli bir yazarın kaleminden ve kalbinden çıkan bu kadar güzel bir şarkıyı yorumlamaktan büyük keyif aldım’ sözleriyle duygularını dile getirdi.

93A6918 min
Cem Adrian ve Emir Can İğrek işbirliği ‘Bana Unutmayı Anlat’

Alternatif dünyanın yetenekli vokallerinden Emir Can İğrek, Cem Adrian ile yepyeni bir düete imza attı. Söz, beste ve düzenlemesi Cem Adrian imzası taşıyan ‘Bana Unutmayı Anlat’ isimli şarkının siyah beyaz estetiğiyle öne çıkan klibin yönetmen koltuğunda da Adrian bulunuyor. Bugün itibariyle tüm dijital platformlarda yayında olan şarkıyı buradan dinleyebilirsiniz.

yeni yerli müzik

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR