Ana SayfaHaberlerMelek Mosso'dan Orhan Gencebay cover'ı: 'Vazgeç Gönlüm'

Melek Mosso’dan Orhan Gencebay cover’ı: ‘Vazgeç Gönlüm’

Pop müziğin kendine has vokallerinden Melek Mosso, yeni cover çalışması ‘Vazgeç Gönlüm’ü bizlerle buluşturdu.

Ülkemizin en popüler kadın yorumcularından biri olan Melek Mosso yeni cover çalışmasıyla karşımızda. Mosso‘nun yakın geçmişte canlı yayında da seslendirdiği ve büyük beğeni kazanan Orhan Gencebay şarkısı olan ‘Vazgeç Gönlüm’, tüm dijital platformlarda yayında. Mosso, aynı zamanda sosyal medya hesabından önümüzdeki hafta Ferdi Tayfur cover’ı ‘Sabahçı Kahvesi‘ni yayınlayacağının da müjdesini verdi.

3 Haziran’da Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında bir konser vereceği duyurulan Melek Mosso‘nun konseri geçtiğimiz hafta Isparta Belediyesi tarafından iptal edilmişti.  Büyük tepki toplayan iptal haberinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da festivalde sahne almayacaklarını açıklamıştı. Davulcu ve müzisyen Ediz Hafızoğlu, Isparta’da yalnızca Mosso‘nun değil, kendisinin ve Ceza‘nın da konserlerinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İptal haberinin ardından birçok gerici grup ve dernek tarafından da hedef gösterilen Melek Mosso, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.”

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR