Ana SayfaHaberlerYine yeniden Leonardo DiCaprio ve Scorsese bir arada

Yine yeniden Leonardo DiCaprio ve Scorsese bir arada

Sinema dünyasında başarılı iş birliklerine imza atan Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio ikilisi yeni filmleri vizyona girmeden, başka bir proje için de anlaştıklarını duyurdu. 

Martin Scorsese‘nin Leonardo DiCaprio ile çalışmaktan büyük keyif aldığını artık bilmeyen kimse kalmadı. İkisi bir araya geldiğinde ise ortaya ödüllük filmlerin çıktığını da buraya not düşmekte fayda var. Daha önce “Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed” ve “Shutter Island” gibi filmlerde bir araya gelen ikili en son 2013 yılında “The Wolf of Wall Street”te birlikte çalışmıştı.

Aradan geçen onca zaman sonra 2023’te vizyona girmesi beklenen “Killers of the Flower Moon” filmi için bir araya gelen Scorsese ve DiCaprio, yakın zamanda çekimleri başlayacak olan “The Wager” için de anlaştıklarını duyurdu.

Aslında bu ünlü ikiliye eşlik eden bir üçüncü kişi de var. O da yazar David Grann. Grann‘in kurgu dışı kitabı “Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI”dan beyazperdeye uyarlanan aynı isimli filmden sonra “The Wager”da da yazarın imzası bulunuyor. Bir gerilim filmi olacak olan “The Wager”, 1740’larda geçiyor ve aynı adı taşıyan bir İngiliz donanma gemisinin hikayesini konu ediniyor.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR