Ana SayfaHaberlerBTS’den Jin solo yeni bir tekli çıkarıyor

BTS’den Jin solo yeni bir tekli çıkarıyor

K-pop denince akla gelen ilk gruplardan olan BTS’in vokallerinden Jin, bu ayın sonunda yeni bir solo tekli yayınlayacak. 

BTS’in en son Busan’da gerçekleşen ‘Yet to Come’ konserinde Jin, solo bir tekli yayınlayacağını söylemişti. Ancak, K-pop dünyasından gelen haberin tek heyecanlı tarafı bu değil! Bildiğiniz gibi, BTS 2021’de Coldplay ile ‘My Universe’ isimli teklisini çıkarmıştı. Bu arada Jin’in yaklaşmakta olan şarkısının da Coldplay ile bir işbirliği olacağı konuşulanlar arasında. Bazı kaynaklara göre Coldplay, Jin’e bir şarkı verecek. Ancak bu henüz kesinleşmiş değil. Teklinin yayın tarihi ve işbirliği ile ilgili bütün bilgiler plak şirketi tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Ayrıca, dün bir süredir BTS grubunun zorunlu askerliği ile ilgili dönen tartışmalara cevaben bir yanıt da almış olduk. Birkaç Güney Koreli politikacı 2022’nin çoğunda BTS’in ülke ekonomisine katkısından ötürü onlara özel muafiyet verme olasılığı hakkında tartışmıştı.  Dün ise, BTS’in bütün üyelerinin özel bir muafiyet olmaksızın Güney Kore’nin zorunlu askerliğine tabi olduğu açıklandı. Grubun askerlik sonrası 2025’te yeniden toplanmayı planladıklarını öğrenmiş olduk ve içimize su serpildi diyebiliriz. Grubun en büyüğü olan Jin ise, gelecek teklisinin tanıtım faaliyetlerini tamamlar tamamlamaz aralarından ilk askere giden kişi olacak. 

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR