Ana SayfaHaberlerSertab Erener'in yağlıboya tablosu albüm kapağı oldu

Sertab Erener’in yağlıboya tablosu albüm kapağı oldu

12 Haziran’da yeni albümü Ben Yaşarım‘ı yayınlamaya hazırlanan Sertab Erener, albüm kapağında kullanılacak görselini ressam Dicle Çiftçi’ye emanet etti.

Müzik dünyamızın en popüler kadın yorumcularından, besteci ve söz yazarı Sertab Erener, 2016 tarihli ‘Kırık Kalpler Albümü’nden yaklaşık 4 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan 13. stüdyo albümü ‘Ben Yaşarım’ı 12 Haziran tarihinde yayınlıyor. ‘Bu Dünya’ şarkısı ile müjdelenen albümün kapağı da oldukça dikkat çekiyor.

Albüm kapağında kullanılan yağlıboya Sertab Erener portresi, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu genç ve yetenekli ressam Dicle Çiftçi’ye ait.

sertab benyaşarımkapak

SERTAB’IN EUROVISION ANISI

Erener geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Instagram yayınında da 2003 yılındaki Eurovision macerasını anlatmıştı. 17 yıl önceki bu başarıyı anlatan Erener, birinci olduktan sonra kulisi temizlemeye başladığını şu sözlerle anlattı: “Her şey bitti, kulise döndük. Beni tüm dünya basını bekliyor, ben kulisi temizliyorum! Üzerime giyecek hiçbir şeyim yok, yanıma elbise almamışım. Kötü bir tane fermuarlı bir şey bulduk, onunla basın toplantısına gittim.”

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR