Ana SayfacazSonic Boom'dan ilk single yolda: "Please"

Sonic Boom’dan ilk single yolda: “Please”

80’ler pop müziğine selam çakan Sonic Boom, soul, R&B, funk ve caz esintileri taşıyan ilk single’ları “Please”i NUDC etiketiyle 26 Haziran’da yayınlayacak.

Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem’den oluşan SONIC BOOM’un ilk teklisi ‘Please’, soul, r&b, funk ve caz öğelerini doğaçlamalar eşliğinde biraraya getiriyor. Elektronik müzikten aldıkları ilham ve enstrumantal hakimiyetleri sayesinde zengin bir sound dünyası sunuyor.

80’lerin görkemli pop melodilerine fütüristik bir dokunuş hissiyatı veren “Please” dinleyenleri dansa davet eden bir ilan-ı aşk hikayesi.

Hayyam stüdyolarında kaydedilen “Please”in mix’inde Erim Arkman, mastering’inde ise Evren Göknar imzası var. Albüm kapağı fotoğraf Mikail Yılmaz, illüstrasyon ise Pelin Aysan imzalı.

SONICBOOM Please

SONIC BOOM KİMDİR?

SONIC BOOM, müzikseverlerin yakından tanıdığı dört başarılı isim, Elif Çağlar (vokal), Çağrı Sertel (tuşlu çalgılar), Alp Ersönmez (bas gitar) ve Volkan Öktem’in (davul) bir araya gelmesiyle, 2019 yılında, kuruldu. 2020’nin başlarında dinleyiciyle buluşan grup, konserlerinde bestelerin yanısıra, r&b, hip-hop ve elektronik müzik hitlerini de özgün tarzıyla yeniden yorumlayarak çalıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında stüdyoya girerek bestelerini ilk kez kaydeden SONIC BOOM, şu sıralar, “Please” isimli ilk teklisini, Babylon İstanbul konser görüntülerinden oluşan video klibi eşliğinde yayınlamaya hazırlanıyor.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR