Ana SayfaDünyadanFuture Islands’dan synthpop albümü: As Long As You Are

Future Islands’dan synthpop albümü: As Long As You Are

Amerikalı synthpop grubu Future Islands, altıncı stüdyo albümü As Long As You Are’ı Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği 4AD etiketiyle yayınladı.

As Long As You Are geçmişe olduğu kadar geleceğe de bakan, güven ve dürüstlükle dolu bir albüm olma özelliğini taşıyor. Eski yaraların iyileşmesine izin vererek acı verici bölümleri sonlandırıyor. Baltimore’da Wrightway Stüdyosunda mühendis Steve Wright prodüktörlüğünde yapılan As Long As You Are, coşkulu ve sınırsız bir şekilde neşeli olan on bir synth-pop parçadan oluşuyor.

Albümde “Born in a War”, “Moonlight”, “Thrill” ve “For Sure” teklileri de yer alıyor. Bu albümle birlikte yalnızca turnelerde davulcu olarak görev alan Mike Lowry grubun tam bir üyesi oldu ve grubun kurucu üçlüsü William Cashion, Samuel T. Herring ve Gerrit Welmers’la birlikte albümün yapım aşamasında görev aldı.

Future Islands, geçtiğimiz günlerde As Long As You Are Listening, Together isimli interaktif, gerçek zamanlı bir dinleme etkinliğinin ardından The Late Show with Stephen Colbert’da parçaları “For Sure”u icra etti.

On yıldan fazla bir süredir her yıl eksiksiz olarak konser turneleri gerçekleştiren Future Islands için 2020 yılı, grubun yollara çıkamayacağı ilk yıl oldu. 1,235. canlı performanslarını dijital dünyaya taşıyan grup, 9 Ekim’de “A Stream of You and Me” adlı global canlı yayın konserinde sevenleri için şarkılarını çaldı. Maryland’de gerçekleşen canlı performansa ışık sanatçısı Pierre Claude’un ışık gösterileri eşlik etti ve yayın Michael Garber tarafından yönetildi.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR