Ana SayfaHaberlerZeynep Bastık'tan rap etkili sürpriz YouTube videosu

Zeynep Bastık’tan rap etkili sürpriz YouTube videosu

YouTube’da başladığı cover serilerine pek çok ünlü müzisyeni konuk eden ve kendi şarkılarıyla da dinleyiciye ulaşan Zeynep Bastık, 2 milyon abonesi için özel bir video çekti.

Zeynep Bastık’ın 2 milyona ulaşan abone sayısı için özel çektiği videosu, YouTube trendlerde de 44 numaradan kendine yer buldu. Bastık; Mustafa Sandal’dan Murda’ya, Anıl Piyancı’dan Nükhet Duru’ya pek çok sanatçı arkadaşını ağırladığı video serilerinden kendi videolarına, “Ben şarkı söylerim kendimi bildim bileli” diyerek bir geri dönüş yapıyor.

Videosunun sonlarına doğru rap yapmaya başlayan Zeynep Bastık, bu video için ekibine teşekkür eden bir not yazdı: “Yakın zaman önce kanalda 2 Milyon aboneyi, 1 Milyar izlemeyi geçtik. Biz de bunu kutlamak için PaptırCem’le birlikte bir video yapalım dedik. Sonunda rap yapıyorum :)) Bu fırsatla kanalda emeği geçen canım orkestra arkadaşlarıma, seste her zaman kendimizi emanet ettiğimiz Akın’ımıza, çekim, kurgu, prodüksiyon her şeyimiz Hypers ekibine ve ilginizle hep daha fazlası için ilham veren size teşekkürü borç bilirim.”

Zeynep bastık banner 1
BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR